Startup Stock Photos

Vi tror att organisationer behöver förhålla sig mer öppet till sin omvärld och att partnerskap och samverkan utanför organisationers gränser kommer att bli alltmer nödvändiga. Vi har själva jobbat en del med att öppna upp vår organisation för omvärlden. För oss är det viktigt att dela med oss våra tankar och vår kunskap vilket vi gör genom våra guider, blogginlägg, podcasts och bjuder in till seminarier. Vi letar kontinuerligt efter innovation genom nya former av samarbeten med människor som delar vårt syfte och vår värdegrund. Som ett vidare steg i att inkludera omvärlden i vår organisation har vi börjat ha praktikanter här hos oss.

Vårt intryck av att ha en praktikant på Karlöf Consulting är att det ger möjlighet till värdefulla utbyten för såväl praktikant som konsult. Under våren 2016 har Mathias praktiserat hos oss. Är du nyfiken på hur Mathias upplevde sin tid hos oss och vilka erfarenheter som han tar med sig, kan du läsa mer om det här.

Om du tror att en praktik på Karlöf Consulting kan vara något för dig, skicka då CV och personligt brev till rekrytering@karlofconsulting.se

Vi ser fram emot att höra från dig!