Höstterminens första frukostseminarium

Av den 8 september, 2017   |   Sparat under Seminarier

KC frukost 170908

Tack för härliga diskussioner på höstens första frukostseminarium om ”Framtidens organisation – Ett nytt sätt att leda och organisera”.

Detta är ett seminarium som vi hållit flera gånger och intresset för framtidens organisationer ökar. Vi tycker såklart att det är jättekul då det är ett område vi brinner för.

Om du vill veta mer eller ännu inte haft möjlighet att besöka våra frukostseminarier kan vi rekommendera dig att ladda ner vårt whitepaper ”Ett nytt sätt att leda och organisera” eller varför inte anmäla dig till något av våra kommande seminarier i höst.

 » Mer att läsa från samma kategori

» Kort om Tone Disch


Det är troligen mig du möter först när du ringer eller kommer på besök hos oss på Karlöf Consulting. Jag har förmånen att möta dig, våra kunder och mina kollegor viket jag tycker är fantastiskt kul och dessutom ansvara för företagets ekonomi, lön, administration, inköp, hemsida och stötta mina konsultkollegor i olika uppdrag. Mina kollegor kallar mig ofta ”spindeln i nätet” och det är kanske det jag är.

Kontakt »   08 - 562 46 520 | Skicka E-post |