OBS! Till dig som är anmäld till frukostseminariet nu på fredag 8 september

Av den 6 september, 2017   |   Sparat under Nyheter och övrigt

WTC1

NY PLATS – World Trade Center – Lokal Stockholm

Intresset för seminariet ”Framtidens Organisation  – Ett nytt sätt att leda och organisera” har varit stort vilket är väldigt roligt! Det har gjort att vi måste byta lokal så att vi rymmer alla som vill komma. Så var uppmärksam på att seminariet hålls i World Trade Center, lokalen heter Stockholm.

Datum: Fredagen den 8 september 2017
Tid: Kl.08:30-10:00, frukost serveras 08:00
NY Plats: World Trade Center, Lokalen ”Stockholm” (Ingång Kungsbron 1 eller Klarabergsviadukten)

Vi ses!

 

 » Mer att läsa från samma kategori

» Kort om Tone Disch


Det är troligen mig du möter först när du ringer eller kommer på besök hos oss på Karlöf Consulting. Jag har förmånen att möta dig, våra kunder och mina kollegor viket jag tycker är fantastiskt kul och dessutom ansvara för företagets ekonomi, lön, administration, inköp, hemsida och stötta mina konsultkollegor i olika uppdrag. Mina kollegor kallar mig ofta ”spindeln i nätet” och det är kanske det jag är.

Kontakt »   08 - 562 46 520 | Skicka E-post |