Makt att göra skillnad

Av den 27 september, 2017   |   Sparat under Nyheter och övrigt

nyckel

Ewa Braf från Karlöf Consulting reflekterar om makt i krönikan på Motivation.se. Kan det vara så att vi har en förlegad syn på vad makt är, hur den erhålls och dess syfte? Eller finns det ett  helt nytt sätt att se på makt? Att makt handlar om att göra skillnad i världen! Att makt inte är något man kan ta, utan något som ges av andra.

Läs hela artikeln: Makt att göra skillnad

Sista chansen att anmäla dig till  frukostseminarium om ledarskap den 29 september där Ewa Braf tillsammans med Karin Mikaelsson diskuterar en ny syn på ledarskap.

 

 » Mer att läsa från samma kategori

» Kort om Tone Disch


Det är troligen mig du möter först när du ringer eller kommer på besök hos oss på Karlöf Consulting. Jag har förmånen att möta dig, våra kunder och mina kollegor viket jag tycker är fantastiskt kul och dessutom ansvara för företagets ekonomi, lön, administration, inköp, hemsida och stötta mina konsultkollegor i olika uppdrag. Mina kollegor kallar mig ofta ”spindeln i nätet” och det är kanske det jag är.

Kontakt »   08 - 562 46 520 | Skicka E-post |