En bra ledare skapar en bra känsla

Av den 9 oktober, 2017   |   Sparat under Nyheter och övrigt

Ledarskap

”När du pratar med en chef med bristande ledarskap får du känslan av att chefen är viktigast. När du pratar med en chef med ett bra ledarskap får du känslan av att du är viktigast.”  Läs mer! om ledarskap i Ewa Brafs krönika i Motivation.se.

 » Mer att läsa från samma kategori

» Kort om Tone Disch


Det är troligen mig du möter först när du ringer eller kommer på besök hos oss på Karlöf Consulting. Jag har förmånen att möta dig, våra kunder och mina kollegor viket jag tycker är fantastiskt kul och dessutom ansvara för företagets ekonomi, lön, administration, inköp, hemsida och stötta mina konsultkollegor i olika uppdrag. Mina kollegor kallar mig ofta ”spindeln i nätet” och det är kanske det jag är.

Kontakt »   08 - 562 46 520 | Skicka E-post |